ga terug naar projectenoverzicht

Tuin als verlenging van je woonkamer

Hoe laat je je huis groter voelen zonder dat deze werkelijke te vergroten? Dat is de vraag die met dit project beantwoord moest worden

Project: 19067
Jaar: 2021
Locatie: Den Haag
Werkzaamheden: definitief ontwerp, studie

Met ingrepen zoals een doorbraak naar de keuken en een slanke nieuwe vouw-pui in de achtergevel voelt de woonkamer al veel ruimtelijker aan. Daarnaast zijn in de tuin nog een buitenkeuken, terrasvloer en luifel aan het ontwerp toegevoegd. Hierdoor voelt de tuin, zeker bij mooi weer, als deel van je huis. Doordat de buitenkeuken is doorgetrokken vanaf de keuken binnen en de terrasvloer op gelijke hoogte ligt als de vloer binnen maakt dit de verbinding tussen huis en tuin nog sterker. Zo voelt je tuin echt als deel van je huis.