Wat kost een verbouwing?


Bouwkostenraming

Zekerheid over bouwkosten; dat is wat onze opdrachtgevers al in een vroegtijdig stadium willen hebben. Om deze reden kunnen wij al na het eerste schetsontwerp van de verbouwing een kostenraming van de bouwkosten maken. De kostenraming geeft gedetailleerd weer waar de bouwkosten in gaan zitten. Als de kostenraming voor de bouw- of verbouwwerkzaamheden niet in lijn ligt met de verwachtingen, dan kan het ontwerp heel gericht aangepast worden om tot het gewenste budget te komen. Door in een vroegtijdig stadium al deze realiteitsslag te maken, voorkomen wij onnodige vertragingen en teleurstellingen later in het proces.Globale raming

Mocht je als opdrachtgever al inzicht in de verbouwkosten willen hebben voordat het eerste schetsontwerp gemaakt is, dan kunnen wij helpen door een globale raming te maken op basis van onze standaard m2 prijzen. We delen onze kennis graag met jou!

Hoe komen wij aan actuele prijzen?

Omdat wij jaarlijks honderden verbouwingen begeleiden en telkens weer offertes van aannemers moeten beoordelen, zijn wij zeer goed op de hoogte van actuele prijsstellingen. Wij houden deze prijzen nauwkeurig bij en gebruiken deze vervolgens om onze eigen bouwkostenramingen te maken. Zo weten wij zeker dat onze ramingen realistisch én actueel zijn!Standaard of extra?

Behoort de bouwkostenraming tot onze standaard werkzaamheden? Het antwoord op deze vraag is dat wij per situatie bekijken of wij verwachten dat een raming wenselijk is. Mocht je een offerte van ons krijgen en de bouwkostenraming is niet opgenomen, terwijl je dat wel zou willen: laat het ons weten en we passen de offerte voor je aan!

Gratis inloopspreekuur

Wil je meer weten over de kosten van jouw verbouwing, kom dan naar ons wekelijkse inloopspreekuur. 

Klik hier om te zien waar je terecht kunt met al je vragen.