Verbouwen voor particuliere investeerders

Wij werken veel voor particuliere beleggers en investeerders. Dit is wat Maarten Innemee, oprichter van Studioschaeffer, erover zegt: “Het werken voor investeerders startte al in 2004, toen wij met het architectenbureau begonnen. Als gretige jonge honden zaten wij achter onze laptops te wachten op werk. Al snel begrepen wij dat wachten geen zin had en dat actie de enige manier was om aan werk te komen. Een bekende van ons startte op hetzelfde moment met het verhuren van enkele panden in Den Haag. Wij zochten contact en mochten de tekeningen maken. Van het een kwam het ander en voor we het wisten tekenden wij het ene na het andere pand uit voor een grote groep beleggers. Wij splitsten bestaande panden, maakten dakopbouwen, vergrootten de woningen en transformeerden winkels naar woningen. Wij vonden het mooi om te kijken hoe je zo efficiënt mogelijk met vierkante meters om kon gaan en hoe je binnen de regelgeving zoveel mogelijk vierkante meters kan bouwen. Dit werk doen we nog steeds met veel liefde en hopen dit in de toekomst nog lang te mogen doen.”

1-17397vangalenstraat42denhaag1200x500

Onze werkwijze kenmerkt zich door een klantgerichte aanpak waarbij wij het belang van een snelle doorlooptijd goed begrijpen. Wij kunnen praktisch denken, snel schakelen en hebben een enorm netwerk aan adviseurs om ons heen, die wij inzetten als onze kennis tekort schiet. Denk daarbij onder andere aan constructeurs, juristen, brandadviseurs, energie adviseurs en grondonderzoekers. Intern hebben wij door de grote groep architecten zeer actuele kennis over veranderende regelgeving. Deze kennis delen wij iedere vrijdag tijdens de vrijdagmiddagpresentatie, zodat ons gehele bureau op de hoogte is. Onze architecten zijn veelal afkomstig van de Technische Universiteiten Delft en Eindhoven. Wij geloven daarnaast ook in het in-huis hebben van bouwkundige kennis. Daartoe hebben wij enkele bouwkundigen in dienst. Zij zijn goed in overleg met aannemers, bestekken schrijven, kostenramingen maken en bouwkunde in de algemene zin van het woord.

Ben jij een particuliere investeerder? Dit is wat we voor je kunnen betekenen. Wij helpen met het verbouwen van panden voor verhuur of verkoop, transformaties, splitsingen, legalisaties en vergunningaanvragen.

Wij doen dit in de regio’s Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, maar ook in kleinere gemeenten, zoals Gouda, Schiedam, het Westland, Leiden, Voorburg, Delft en Voorschoten.

We nodigen je daarom graag uit op ons inloopspreekuur of om op een ander moment een gesprek bij ons op kantoor te hebben.

2-17397vangalenstraat42denhaag1024x568 3-17397vangalenstraat42denhaag1024x568 4-17397vangalenstraat42denhaag1024x568
Ontwerp voor nieuwe indeling

Voor dit project hebben we advies gegeven over de vernieuwde indeling van dit appartement. Door midden van doorbraken wordt de ruimtelijkheid van de woning benadrukt.

Renovatie hoekwoning in Den Haag

Voor deze hoekwoning in Den Haag hebben wij een ontwerp voor de indelingswijziging gemaakt. Verder hebben we ook de vergunningsaanvraag verzorgd.

Renovatie Rijksmonument in het centrum van Den Haag

Voor dit Rijksmonument in het centrum in Den Haag hebben we een ontwerp gemaakt voor een complete renovatie met nieuwe buitenruimtes. Er is een nieuwe routing door het gebouw aangelegd en de gevels en daken zijn gerenoveerd.

Transformatie van garage naar moderne woning met tuin

Om deze garage weer terug te brengen naar de oorspronkelijke woonfunctie is de garagedeur gewijzigd naar de nieuwe entree van de woning, er is een voortuin in dezelfde stijl gecreëerd en de erker is opnieuw vormgegeven. Verder is er aan de achterzijde een smalle aanbouw geplaatst om meer daglicht in de woning te krijgen. 

Transformatie van winkel naar woning

De winkelpui van dit pand is getransformeerd naar de voorgevel van een nieuwe woning. Wij hebben het ontwerp gemaakt en de omgevingsvergunning aangevraagd.

Verbouwing en aanleg dakterras

Dit appartement is uitgebreid met een nieuw dakterras.

Verbouwing van moderne appartement

De woonkamer van deze woning is aanzienlijk vergroot door middel van een doorbraak aan de achterzijde van het pand. Naast het ontwerp hebben we ook bouwkundig advies verzorgd voor dit project.