Reviews Verbouwjeeigenhuis


In de loop der jaren hebben wij met veel verschillende opdrachtgevers samengewerkt. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees ze hier!

“Mijn vrouw Karen kwam Susan Jansen tegen op een bouwbeurs. Zij kon goed met Susan van Verbouwjeeigenhuis.nl over haar droom praten. Later maakte ik ook kennis en ik moet zeggen: heel prettig, veel goede ideeën, efficiënte omgang met de beschikbare tijd en vooral inspirerend. Van mij hoeft zo’n verbouwing niet perse, maar ik betrapte me er op dat ik zowaar enthousiast werd. We zijn benieuwd wat er uiteindelijk mogelijk is!”
- Bart Seidel, particulier

“Susan zag in één oogopslag wat wij over het hoofd hadden gezien; hoe we ons huis zo konden indelen dat we alle ruimtes optimaal kunnen gebruiken. Met gedetailleerde tekeningen hebben wij een verbouwplan op maat. Het resultaat dat begint te ontstaan is echt supergaaf!”
- Remco Schrijver, Barendrecht

“Al enige tijd werk ik prettig samen met Susan, de drijvende kracht achter Verbouwjeeigenhuis.nl in Rotterdam. In het contact dat ik met mijn relaties onderhoud wijs ik graag op haar professionele werkwijze en uitgebreide dienstenpakket. Zowel bij zoekers als kopers van woningen is ze in staat om mooie resultaten te boeken. Win-Win!”
- Roelof Smedema, makelaar

“De samenwerking met Susan hebben als zeer prettig ervaren. Susan straalt energie en enthousiasme uit en ze heeft richting kunnen geven aan de vele verbouwideeen die wij zelf hadden. Door de mooie schetsen en 3D ontwerpen konden we goed zien hoe onze dromen er in de praktijk eruit kunnen gaan zien. Uit het hoofd en op papier. Ze heeft onze verwachting zeker overtroffen.”
- Gea en Gerrit, Bleiswijk

Energiezuinige renovatie monument Wassenaar

Bij de renovatie van dit monument in Wassenaar kwamen wij voor de opdracht te staan de stookkosten te beperken. Om deze rede is de nieuw gemaakte rieten kap met cellulose nageïsoleerd van binnenuit en is een duurzame installatie aangebracht die voor het verwarmen en koelen van het pand zorgt.

ga naar project
Eigentijdse verbouwing van woonark

Het project betreft een verbouwing van een enkellaagse woonark in Rotterdam. De oude woonark was voorzien van horizontale grijze kunststof beplating en witte kozijnen. Ons ontwerp geeft een split-level aan de woonark. Op de bovenverdieping bevindt zich de woonruimte, terwijl de slaapkamers onderin de betonbak liggen.

ga naar project
Van monumentaal kantoor naar luxe stadsappartementen

Dit Rijksmonumententale kantoorpand aan de Scheveningseweg wordt getransformeerd naar een woongebouw met daarin vijf luxe appartementen. Hiermee wordt de originele woonfunctie weer in ere hersteld. Ook het omliggende terrein zal volledig getransformeerd worden van een open parkeerplaats naar een tuinontwerp met daarin parkeerplaatsen opgenomen.

ga naar project
Van kantoorgebouw naar acht luxe stadsappartementen

Aan de Laan Copes van Cattenburgh is het voormalig VVD hoofdkantoor getransformeerd naar 8 luxe stadsappartementen van ongeveer tweehonderd vierkantemeter. 

ga naar project
Verbouwing vrijstaande woning Muiderberg

Het project betreft de complete verbouwing van dit vrijstaande huis in Muiderberg, waarbij de oude woning is voorzien van een grote aanbouw. De aanbouw is een verlenging van de woonkamer en is deels verdiept uitgevoerd. Hier is voor gekozen, omdat de bestaande plafondhoogte in de woning zeer beperkt was. De aanbouw is wat vormgeving betreft contrasterend ontworpen te opzichte van het bestaande woonhuis.

ga naar project
Van koetsfabriek naar stadsvilla

Aan de Nieuwe Schoolstraat in Den Haag transformeerden wij een voormalige koetsfabriek tot een unieke stadsvilla. De te verbouwen fabriek kan vanaf twee zijden worden bereikt. Met de auto vanaf de Nieuwe Schoolstraat en te voet via een patio en een hofje vanaf de Denneweg. 

ga naar project
Zinken dakopbouw

In Den Haag hebben wij een dakopbouw gemaakt op een oud jaren 30 pand. De dakopbouw ligt terug van de voorgevel, zodat wij een balkon op de voorgevel konden maken vanwege het mooie uitzicht. Omdat het een terugliggende dakopbouw is hebben we ervoor gekozen een ander materiaal te gebruiken dan de bakstenen waar het hele pand van gemaakt is. We hebben gekozen voor grijs zink, dat weer terugkomt in het hekwerk, in de luiken en in de kozijnen die we gebruikt hebben.

ga naar project
Monumentaal pakhuis Amsterdam

Bij de verbouwing van dit monumentale pakhuis in Amsterdam stonden wij voor de opgave om van een souterrain zonder ramen een volwaardige woonverdieping te maken. In nauw overleg met monumentenzorg is een vergunning verkregen voor het maken van een vide tussen bel-etage en souterrain. De vide brengt licht in het souterrain en zorgt voor een visuele en fysieke verbinding tussen beide etages. Omdat de vloerbalken een monumentale status hebben is ervoor gekozen om alleen de grenen vloerdelen ter plaatse van de vide te verwijderen: er loopt dus een flinke balk door de vide heen. Dit geeft echter veel karakter aan deze bouwkundige ingreep.

ga naar project
Jaren 30 woning

Aan de Roodborstlaan gelegen in de vogelbuurt te Den Haag, staat deze jaren 30 hoekwoning. Het is een grondgebonden, vrijstaande woning met een royale entree en fraaie luifelconstructie bij de voordeur. De bijzondere vormgeving van kozijnen en de fraaie metselwerkdetailleringen zijn kenmerkend voor dit type woning. 

ga naar project