Inloopspreekuur Rotterdam

Heb je (ver)bouwplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het inloopspreekuur interessant voor jou.

In Rotterdam staat onze architect Ellen Spek voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. 

Tijdelijk aangepast inloopspreekuur

In verband met Covid-19 organiseren wij een inloopspreekuur per video- of telefoonverbinding. Dit vindt plaats tijdens de aangegeven data en tijden van het inloopspreekuur per regio. 
Schrijf je in voor het aangepaste inloopspreekuur via info@studioschaeffer.nl en wij nemen op het afgesproken tijdstip contact met je op!  

Heb je bouwplannen voor een andere regio? We houden ook inloopspreekuren in Amsterdam, Den Haag, Zwolle en Leiden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

studioschaefferarchitecteninloopspreekuurrotterdam-768x525

Inloopspreekuur:
Tribes Rotterdam Centraal Station Weena 750
Rotterdam
Tel: 010-7200888


Iedere donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur houden wij inloopspreekuur in Tribes Rotterdam Centraal Station - Weena 750 in Rotterdam. Dit inloopspreekuur is alleen op afspraak. Bel vrijblijvend: 010-7200888.


Interieur verbouwing met aanbouw

Deze vrijstaande woning wordt uitgebreid met een aanbouw aan de achterzijde. Het interieur wordt geheel verbouwd waarbij drie verdiepingen tot twee wordt gemaakt. De woonkamer krijgt onder andere een nieuwe vide. 

ga naar project
woningsplitsing-herenhuis-1200x600-voorgevel
Woning splitsing

In Rotterdam werkten wij aan de splitsing van dit herenhuis in diverse kleinere appartementen. Wij regelden de vergunningen bij de gemeente en maakten alle tekeningen.

ga naar project
Eigentijdse verbouwing van woonark
ga naar project