Inloopspreekuur Leiden

Heb je verbouwplannen in Leiden en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het video spreekuur interessant voor jou.

In Leiden staat onze architect Roel Hofstra voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Op donderdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur plannen we graag een 20 minuten durend gesprek in met Roel.

Ons adres in Leiden is Nieuwe Energie, ruimte Ampere - 3e Binnenvestgracht 23 in Leiden. Op verzoek is een video gesprek ook mogelijk. Lees hier meer over onze maatregelen omtrent het corona virus.

Momenteel ontvangen wij veel aanvragen. Om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij je vragen om onderstaande vragen te beantwoorden. Je ontvangt van ons een e-mail met een afspraakbevestiging en het tijdstip waarop we contact met je opnemen.

Vul een adres in.
Wil je een dakopbouw, aanbouw, dakterras, bestaande indeling wijzigen, etc.
Indien er sprake is van meerdere onderdelen (bv dakopbouw en renoveren), dan graag per onderdeel uitwerken (bv xxm2 opbouw en xxm2 renoveren). We kunnen je dan een zo goed mogelijke bouwkosten indicatie geven.
Vanwege COVID-19 kunnen we een beperkt aantal bezoekers op kantoor ontvangen. Daardoor kunnen we helaas niet garanderen dat er altijd beschikbaarheid is voor een persoonlijke afspraak.
*
*
*
*